Echipa de designeri din California care a stat la baza acestui superb concept a spus despre creatia lor: Scopul nostru a fost acela de a crea o masina vie, care se misca constant, si in care pasargerii si soferul sunt parte integranta, a declarat John Krsteski, Hyundai Design manager. Nu exista linii in aceasta masina nici in interior nici in exterior care sa fie doar drepte a spus el.


Pe langa invocarea impresiei de irepresibilitate, echipa de design a Hyundai a luat in calcul si aspectele practice. Nuvis este creat pentru a deservi o familie moderna si activa. Nuvis se vrea a fi confortabila atat cand pleci cu ea pe soselele incinse ale Arizonei, cat si daca imediat tragi o fuga la schi in aceeasi dupa-amiaza pentru ca apoi sa fie masina ideala pentru a merge la o cina in oras.

De asemenea Hyundai Nuvis dispune de o motorizare hybrida mult diferita de solutiile oferite pe piata, numita Hybrid Blue Drive; acest sistem de propulsie are un motor electric si unul pe benzina si poate functiona fie doar pe benzina, fie doar pe electric, sau pe ambele daca este necesar. Aceasta arhitectura hibrida paralela, va sta ca piatra de temelie pentru urmatoarele motoare hybride ale concernului coreean, incepand cu noile generatii de Sonata, pentru piata din Statele Unite.

0 comentarii