Comunicat de presa Racer X Design

Cea mai frumoasa masina pe care am creato, cea mai rapida acceleratie de la 0 la 160 km/h, cea mai rapida decelerare, de la 160 km/h la 0. Cunoastem cu totii Ultima GTR. Performanta care defineste orice masina de serie, acolo unde conteaza, pe pista.

RZ Ultima Concept este conceputa pentru aceia care vor toata performanta pe care GTR o ofera, dar cu un design mai rafinat; chiar daca pentru moment se afla in faza de design, credem ca are potential sa devina supercarul suprem.

Bazata pe sasiul deja existent al GTR, styling-ul a fost conceput in asa fel incat sa lase neschimbate sasiul si liniile caroseriei. Asa credem noi cei de la Racer X Design ca un supercar ar trebui sa arate: extrem de rapida, cu stil si unica; RZ Ultima promite toate acestea, si mai mult decat atat.

Daca deja detineti un model GTR si/sau sunteti interesat de RZ Ultima, contactati-ne!

Despre Racer X Design


Racer X Design este o companie ce a conceput si construit unele dintre cele mai bune show car-uri din lume.

Castigand locul intai in competitia XLR-8 Live de fiecare data cand a concurat, cu 4 demo-cars diferite in 2 clase diferite de design.

Oferind diverse servicii de design de la design de show car si mergand pana la design full pentru prototipuri, pentru orice individ, fie ca e vorba de o modificare a unei masini de curse, sau companii care cautau o imagine potrivita lor, Racer X Design face toate acestea.


Visiteaza www.racerxdesign.com pentru mai multe informatii.

0 comentarii